Kayakk 6

Padling - Kajakk og SUP (Stand Up Padling)

Gli stille langs fjorden tett inntil loddrette fjellsider. Kajakk må oppleves! Det er ikke så vanskelig som du kanskje trur. Berg Fritid kan hjelpe deg med:

SUP

På de nye SUP-brettene står du å padler. De er svært stabile og de egner seg både på flatt vann, eller litt mer utfordring i bølger og vind. SUP-brettene fungerer også som "sit on top" kajakk. Kan brukes til bading, stuping, fisking osv. Ypperlig stopp for en uhøytidleig familikonkuranse på vei forbi Matre.

Kr 250,- / dag. Bestilling: tlf 41047109 eller bestilling@bergfritid.noSUP og kajakk - enklere enn du tror

Så langt har ingen falt uti ufrivillig.........

Utleie av kajakk.

Du får låne nødvendig utstyr og en rask innføring og sjekk på at du kan bruke utstyret. Kr 250,- / dag.

Matreøya rundt.

Du får låne nødvendig utstyr og en rask innføring. Vi padler litt på Matrevågen og rundt øya slik at du får prøvd padling. Og nå vil du jo ha mer.... 1 t - 12 år

Haugsdalsvågen.

Samme opplegg som Matreøya, men vi padler langs stupbratte fjellsider ut fjorden og inn Haugsdalsvågen, og tilbake. Fin nybegynnertur med forfriskninger under veis. 3 t - 12 år.

Andre opplegg.

Vi kan transportere kajakkene og lage et opplegg også andre steder, f.eks i Stordalen eller Haugsdalsfjelle, eller i Sognefjorden, ved brekkestranda, ute i skjærgården. Ta kontakt. tlf 41047109 eller post@bergfritid.no.

Sikkerhet:

  1. Aldersgrensen er ca - både opp og ned, men alle barn under 18 må ha samtykke av foresatte. Og vi forbeholder oss retten til å vurdere dette. På "sit-on-top" kajakkene kan vi gå ned i alder, eller at barn sitter på hos voksne.
  2. Normal fysisk helse, vant til å gå i ulendt terreng. Har du astma, epilepsi, sukersyke, hjerteproblem el.l. ta kontakt. Du er selvfølgelig ikke påvirka av rusmidler.
  3. Vi sørger for kajakker, åre, redningsvest og forfriskninger
  4. Du sørger for å kle deg etter været. Ha på bukse for det kan bli kjølig nede i kajakken. Normalt blir du ikke særlig våt hvis det ikke regner.
  5. Vi setter sikkerheten svært høyt og forutsetter at deltakerne tar dette på alvor og følger de instrukser som bli gitt.
  6. Alle deltakerne må undertegne en sikkerhetsklarering før vi begynner.